Υπηρεσίες

Έτος

Προβολή Project

Η Finesse ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας, με κύριο στόχο να προβάλλει το έργο της Garis Tours, στηριζόμενη στις ανάγκες και το προφίλ των υπηρεσιών της.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη χρήση Custom Design, ώστε να ενισχύσει κατάλληλα τις ανάγκες και του στόχους της επιχείρησης, προβάλλοντας με σαφήνεια και ευκρινή τρόπο τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

Προστέθηκε φόρμα επικοινωνίας, με σκοπό την άμεση και εύκολη πρόσβαση σε online ραντεβού.

Το επάγγελμα απαιτεί σωστή επικοινωνία και εικονικό αποτέλεσμα φιλικό προς τον χρήστη. Για τις ανάγκες της ιστοσελίδας πραγματοποιήθηκε επαγγελματική φωτογράφιση, όπου η Finesse έδωσε τις σωστές κατευθύνσεις, ώστε το αποτέλεσμα να είσαι άρτιο και να αποτυπωθεί σωστά η δουλειά και η ποιότητα των υπηρεσιών της Garis Tours.

Επιπλέον, προστέθηκαν button προτροπής σε όλο τον ιστότοπο, τα οποία παροτρύνουν τον επισκέπτη της σελίδας να κλείσει κάποια online κράτηση και να κατεβάσει τους διαθέσιμους ενημερωτικούς οδηγούς. Παράλληλα, τα button προτροπής επιτρέπουν την επικοινωνία των άμεσα ενδιαφερόμενων με το τηλεφωνικό κέντρο της Garis Tours, με σκοπό την παροχή σε αυτούς επιπλέον πληροφοριών, καθώς και την προώθηση των υπηρεσιών της μέσω Newsletter.

Η Finesse έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας, την υψηλή ασφάλεια, καθώς και την εύκολη πλοήγηση τόσο από τον ιστό, όσο και από mobile και tablet συσκευές (mobile friendly), παρέχοντας έτσι μέγιστη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες.

Η Finesse προσέγγισε με επαγγελματισμό και σοβαρότητα τις υπηρεσίες της Garis Tours, εξασφαλίζοντας μία άρτια online παρουσίαση των υπηρεσιών της στο διαδίκτυο που κερδίζει την προσοχή του κοινού και φέρνει αποτελέσματα.
Scroll to Top