Νέο LOOK

Αναβαθμίστε την επωνυμία σας με εξειδικευμένες υπηρεσίες γραφικών σχεδίων στο Finess Digital Agency.

Ο σχεδιασμός γραφικών για χρήση στο διαδίκτυο αποτελεί μια δημιουργική διαδικασία με ιδιαίτερη σημασία στην αναγνωρισιμότητα και δημοτικότητα μιας επιχείρησης. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής είναι η «πρώτη εικόνα», που θα δει κάποιος όταν επισκεφθεί την ιστοσελίδα σου, όταν λάβει κάποιο ενημερωτικό e-mail ή όταν δει κάποια διαφήμισή σου.

Με τα γραφιστικά έχεις τη δυνατότητα να αποτυπώσεις τη φωνή του brand σου μέσα από εικαστικό περιεχόμενο. Είτε για την ιστοσελίδα, είτε για το e-shop σου ή ακόμη και για τις σελίδες σου στα Social Media!

Σε βοηθούν να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό και να δημιουργήσεις brand awareness (αναγνωρισιμότητα) βασισμένο στους στόχους της επιχείρησής σου!

Με τη δημιουργία γραφικών, (banner ή αλλιώς μακετών), μπορείς να κοινοποιήσεις το μήνυμά σου με πιο ελκυστικό τρόπο στο διαδίκτυο, έναντι του απλού κειμένου.

Παράλληλα, έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις τις εντυπώσεις, αφού μπορείς να παρουσιάσεις το brand σου, μέσα από ποικίλους αλλά και πρωτότυπους τρόπους. Οι εικόνες, τα χρώματα, η γραμματοσειρά και γενικότερα το γραφικό περιβάλλον του website ή της διαφήμισης σου μπορούν να ενθουσιάσουν το κοινό, μετατρέποντάς το σε πελάτες!

Στην Finesse Digital Agency πιστεύουμε ότι η πρώτη εντύπωση μετράει, για αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη δημιουργία και επιμέλεια των γραφικών.

Διαθέτουμε δημιουργικές και φρέσκες ιδέες, παρέχουμε πλήρη πακέτα υπηρεσιών προβολής και σου παραδίδουμε πρωτότυπα έργα υψηλής αισθητικής, βασιζόμενα πάντα στις προτιμήσεις σου.

Αναλαμβάνουμε:

  • Σχεδιασμός ιστοσελίδας και E-shop (Web Design)
  • Πρότυπα για Email Marketing
  • Διαφημιστικά Banners (για χρήση σε web portals, εφημερίδες κ.α.)
  • Banners / Μακέτες για Social Media
  • Κινούμενα και στατικά GIFs
  • Κατασκευή εικονιδίων
  • Δημιουργία και επιμέλεια γραφικών ιστοσελίδας και E-shop (banners, διαδραστικών αντικειμένων κ.α.)
Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για να σχεδιάσουμε μαζί ξεχωριστά και πρωτότυπα γραφιστικά, προβάλλοντας με δυναμικό τρόπο την επιχείρησή σου! Είσαι έτοιμος;
Scroll to Top