Στρατηγικά Αποτελεσματικό
Email Marketing

Ενίσχυσε τη σχέση με τους πελάτες και αύξησε τις πωλήσεις σου, με χαμηλό κόστος.
Γνωρίζεις ότι κάθε 1€ που δαπανάται για το E-mail Marketing, δημιουργεί περίπου 41€ επιστροφή επένδυσης; Αυτό ισοδυναμεί με 4100% ROAS.

Το Email Marketing θεωρείται ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προσέγγισης του κοινού σου!

Στη φυσική επαφή, τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά. Με άριστη εξυπηρέτηση, ευγένεια και τις διαπροσωπικές σχέσεις μπορείτε να μετατρέψετε έναν πελάτη σε επαναλαμβανόμενο πελάτη (repeater).

Το κοινό σου είναι Online, το ίδιο και η επιχείρηση σου!

Ενημέρωσε τους έγκαιρα για τα τελευταία νέα της επιχείρησης σου ώστε να διατηρήσεις ένα top-of-mind awareness.

Με τα κατάλληλα εργαλεία, την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, μπορούμε να διατυπώσουμε ελκυστικά μηνύματα για να επιτύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό engagement των subscribers σου, ώστε να πραγματοποιήσουν την επιθυμητή ενέργεια.

Ποιες μεθόδους ακολουθούμε για το E-mail Marketing;

  • One-to-many. Αποστέλλουμε newsletter σε τακτικά διαστήματα μαζικά στους χρήστες (one-to-many) με σκοπό να διατηρείται μια επαφή μαζί τους.
  • One-to-one. Αποστέλλουμε έκτακτα e-mail τα οποία έχουν σκοπό να ενημερώσουν το κοινό για κάτι πιο συγκεκριμένο (για παράδειγμα, ότι ξεκινούν εκπτώσεις στο e-shop σου) και έχουν προσωποποιημένο ύφος (one-to-one).
  • Στην Finesse Digital Agency σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τη στρατηγική E-mail Marketing σύμφωνα με τις ανάγκες και το είδος της επιχείρησης σου, με άρτια σχεδιασμένα γραφιστικά και λεκτικό περιεχόμενο που θα προσελκύσει το κοινό σου! Υπολογίζουμε τη συχνότητα και το είδος των newsletter καμπανιών, ώστε να μην κουράζουμε το κοινό, βελτιστοποιώντας τα επιθυμητά αποτελέσματα.

    Ενίσχυσε τη σχέση με τους πελάτες και αύξησε τις πωλήσεις σου, με μια ευρύτερη στρατηγική digital marketing.

    Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας και για να χαρτογραφήσουμε τις ανάγκες σου, να εντοπίσουμε το κοινό σου και να το προσελκύσουμε, κατασκευάζοντας το μείγμα marketing που σου ταιριάζει!
    Scroll to Top